votează! Sibiu 2010

Votează cel mai simpatic voluntar din județul Sibiu!

Liana Butoi, Fundația Little John

La numai 11 ani, are o vechime de 9 ani de voluntariat. Și-a  dedicat diminețile din vacanță copiilor din Tabăra de vară. Fire organizată, responsabilă și atentă – își ajută tatăl să aducă/ducă copiii la tabără și înapoi. Perseverentă – nu abandonează la greu, lucru învățat și de la copiii din Tabără. Înțelegătoare și atentă la nevoile celor din jur. Sociabilă, deschisă. Receptivă la nevoile copiilor. Fire tolerantă, fără prejudecăți. Creativă și energică.  Bună prietenă. A învățat să valorizeze omul chiar dacă acesta este diferit de ea. Vorbește și altora despre problemele reale cu care se confruntă unii copii.

Petre Zoltan Gliga, grădinița nr. 1

Petrișor provine dintr-o familie normală și s-a născut cu brațul stâng incomplet dezvoltat și cu un fizic foarte fragil. Deficiența motorie cu care s-a născut nu l-a împiedicat să dorească să se implice și să realizeze diferite acțiuni de voluntariat ca și ceilalți copii. Este activ, sociabil, comunicativ, cu inițiativă și un bun organizator și animator al grupului.

Cătălin Grigoraș, Liga Studenților din Facultatea de Litere

A vrea, a te implica, a-ți dori, a reuși…  doar cei care au fost voluntari știu că această activitate îți aduce satisfacții și îți deschide noi uși… Să fii voluntar înseamnă să îți oferi tu ție posibilitatea de a alege noi opțiuni, înseamnă a întinde o mână celor care au nevoie, înseamnă să nu stai pasiv la schimbările din jurul tău.

Tibor Acs, AIESEC

Tibi e o persoană destul de pragmatică. Știe ce vrea și merge la țintă. Ambiția, încăpățânarea, dorința de realizare îl fac să lupte pentru lucrurile importante pentru el. Iubește natura, îi place să fie înconjurat de oameni, poți conta oricând pe el și cel mai mult admirăm la el e perseverența. De când formăm o echipă, nu l-am auzit niciodată să spună NU POT. Pentru el nu există NU POT, există nu vrei, nu îți dorești suficient de mult, nu crezi în tine. Când își propune ceva, chiar dacă pare de neatins, Tibi caută să facă imposibilul posibil și cu siguranță reușește.

Lavinia Alexe, Proiect 1200

Lavinia Alexe este absolventă a Facultății de Litere și Arte, secția teatrologie/ management cultural și a Facultății de Drept „Simion Bărnuțiu”, secția științe politice, din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu. Lavinia Alexe s-a ocupat cu crearea, implementarea, planificarea și organizarea Serviciului de Voluntariat Sibiu CCE 2007, care a avut înscriși peste 400 de voluntari. În prezent este coordonator general pentru personalul voluntar la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu prin Asociația Proiect 1200 pe care a înființat-o anul trecut.

Elena Crăciun, Societatea Studenților Mediciniști Hipocrates

Este studentă în anul IV la Specializarea Medicină Generală, din cadrul Facultății de Medicină “Victor Papilian” din Sibiu și activează ca Secretar General în cadrul Societătii Studenților Mediciniști „Hipocrates” Sibiu din octombrie 2008. A activat în diverse proiecte ale acestei organizații care presupuneau abilități de coordonare și motivare a voluntarilor. Este o persoană dinamică, cu aptitudini bune de comunicare, și-a dezvoltat abilitățile necesare unei funcții de conducere, menținând o bună colaborare cu colegii de echipă, este responsabilă și hotărâtă.

Corina Minciună, Consiliul Local al Tinerilor Mediaș

În viziunea mea Corina este o persoană cu care dacă intri în contact ai foarte multe de câştigat la nivel personal. Deschisă, comunicativă şi dispusă mereu să te înveţe lucruri noi, Corina este funcţionarul public atipic care prin modul  ei de a fi te face să priveşti altfel lucrurile. Nu spune niciodată nu, chiar dacă uneori avem idei mai năstruşnice. Ne susţine punctul de vedere şi datorită ei am avut ocazii pe care puţini tineri de vârsta noastră le au.

Alina Soboteac, Societatea Studenților Mediciniști Hipocrates

„Voluntarul de ieri este liderul de mâine” este cea mai bună descriere a Alinei. Timidă la început, cu mult entuziasm și putere de muncă, Alina a învățat ce înseamnă munca în echipă, ce înseamnă echilibrul între munca de zi cu zi și voluntariatul. Este astăzi omul tuturor răspunsurilor, maleabil, înțelegător și responsabil. Funcțiile obținute prin multă muncă și devotament au făcut-o pe Alina din ce în ce mai motivată și mai responsabilă. Voluntariatul a contribuit puternic la dezvoltarea sa personală, prin toate acțiunile pe care le-a desfășurat în cadrul organizației.

Anita Theil, Consiliul Local al Tinerilor Mediaș

Anita este omul meu de bază din organizaţie. Nu cred că a lipsit la vreo şedinţă chiar dacă uneori avem şedinţe zilnice şi în pofida faptului că face naveta la şcoală, ea locuind în Alma (sat situat la 20 de km de Mediaş). Este un bun orator şi prin farmecul ei atrage cu uşurinţă voluntari în organizaţie (vreo 5 anul acesta) şi de ce nu, chiar este un bun PR-ist. Are soluţii creative care ne-au ajutat să atragem sponsori sau să avem un număr mare de participanţi la evenimentele organizate de noi. Este atentă la cei din jur, şi astfel ştim mereu ce proiecte să le propunem tinerilor din Mediaş şi cum să-i aducem aproape de administraţia publică locală.

Adrian Grigoraș, Liga Studenților din Facultatea de Litere

Adrian este un bun coordonator al activităților ce i-au fost date, iar responsabilitatea sarcinilor încredințate de-a lungul derulării proiectelor a făcut din el un om care atunci când își propune un lucru îl și duce la bun sfârșit cu rezultate foarte bune.

Reclame

Leave a response and help improve reader response. All your responses matter, so say whatever you want. But please refrain from spamming and shameless plugs, as well as excessive use of vulgar language.

30 Responses to “votează! Sibiu 2010”

 1. Gala pentru Supervoluntari 2010. Voteaza online! | Podul Minciunilor

  […] Ibis din Sibiu se vor da premiile. Pana atunci insa, de azi pana in 30 noiembrie puteti vota online Cel mai simpatic voluntar. Mai jos ultimul comunicat de presa referitor la Gala. 15 organizatii sibiene in cursa pentru […]

 2. Lucian

  Pai de ce nu apare si Cristina Pustai, cea care a facut minuni in proiectul LDIR la Medias… apartine de judetul Sibiu.

  • clau p

   nu apare, pentru ca nu a fost nominalizata in competitie in perioada de inscriere

 3. Cristina

  E de-a dreptul impresionant faptul ca in zilele noastre(mai ales),niste oameni(mai ales,copii) isi sacrifica din timpul lor liber,pentru a-i ajuta pe altii.Slava Domnului ca mai exista si asa ceva!

 4. mihaelaS

  Corina Minciuna functionarul atipic. votez pentru ea!!!

 5. dan

  Corina Minciuna a facut minuni la Medias cu proiectele ei. Hai Corina, meriti premiul!

 6. Ghervasia Roxana

  tibi e un lider innascut…si stie sa tinteasca sus,e altruist si asta cred ca conteaza mult…asta e prima mea impresie despre el si de cand l-am cunoscut continua sa creasca in ochii nostrii:P

 7. Ovidiu

  Votez cu Tibi, pe el îl cunosc și subscriu la ce-a zis Roxana.

 8. theo

  Votez cu Tibi

 9. Ghervasia Roxana

  bine theo…I’m happy k votezi q tibi:P

 10. pacurariu adriana

  Este de admirat si de apreciat un copil de gradinita, care in ciuda handicapului cu care s-a nascut, este foarte activ, lipsit de complexe, cu multa implicare in ceea ce face. MERITA SA IL VOTAM! SA IL INCURAJAM SI SA IL VOTAM CU TOTII!
  Fosta educatoare, A.Pacurariu

 11. Tweets that mention votează! Sibiu 2010 « Gala pentru Supervoluntari -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by AIESEC Sibiu, AIESEC Sibiu. AIESEC Sibiu said: Tibor Acs, presedinte AIESEC Sibiu concureaza pentru "Cel mai simpatic voluntar!" – https://galavoluntari.wordpress.com/voteaza-sibiu-2010/ […]

 12. Emy

  Alina Soboteac este cea mai dedicata voluntara de care am auzit de la oameni si pentru ca acest lucru a fost spus chiar de cei cu care interactionaza si ii ajuta atunci chiar asa este !!! Vote pt Alina Soboteac all the ways!!!

 13. Voluntarul anului 2010 « Părerea mea!

  […] Votați aici voluntarul anului 2010 din partea Muzeului de Istorie Naturală Sibiu. […]

 14. adi

  am votat

 15. maria

  imi plac oamenii,pragmatici
  felicitari Adrian !

 16. Voteaza mediesenii la Gala pentru Supervoluntari at Mircea Hodarnau. Medias News Blog

  […] Pana maine le mai poti vota pe cele doua mediesence inscrise la Gala pentru Supervoluntari. Votati-le pe Theil Anita si Corina Minciuna la  urmatorul link : https://galavoluntari.wordpress.com/voteaza-sibiu-2010/ […]

 17. Cosmina

  Adi, Adi Adi…:)

  • Ghervasia Roxana

   tibi si am zis cuvantul magic:)

 18. andreea

  VOTEZ CU ADI!!!!!!!!!!!

 19. Eu

  Hi Alina,

  chiar daca nu castigi acest premiu, te esti si vei ramane THE BEST !!

  RESPECT

  ps: cu totii stim cum se face acest vot ;-),cine stie, cunoaste.

  • clau p

   Votul se face in functie de posibilitatile tehnice oferite de platforma wordpress.com. Daca ai identificat vreo problema vis-a-vis de cum s-a votat pana in prezent, o poti prezenta oficial pe as_colors@yahoo.com. Alte comentarii insa, sunt doar tendentioase si neavenite.

 20. Oana

  tibi!!!

 21. andreime

  Cum e posibil ca o fata de 2 ani sa fie voluntar in Romania? Mi se pare ceva iresponsabil si ar trebui anuntata directia pentru protectia copilului. Mi se pare o masluire fara precedent in istoria internetului, acest vot.

  • clau p

   1. Îți sugerăm să deschizi ochii și să citești cu atenție informațiile de pe site: nu există niciun voluntar de 2 ani în competiție în acest an.
   2. Repet din nou: Votul se face in functie de posibilitatile tehnice oferite de platforma wordpress.com. Daca ai identificat vreo problema vis-a-vis de cum s-a votat pana in prezent, o poti prezenta oficial pe as_colors@yahoo.com. Alte comentarii insa, sunt doar tendentioase si neavenite.
   3. Existe mulți tineri care încep să voluntarieze de la o vârstă fragedă, ceea ce nu este nimic neobișnuit… arată doar că și Ro începe să arate a țară europeană.

   • andreime

    Nu am spus ca este in concurs un voluntar de 2 ani niciodata. Multumesc pentru sfatul cu citit cu atentie, te rog sa faci la fel. Am intrebat cum este posibil ca in Romania sa fie cineva voluntar la varsta de 2 ani, lucru pe care l-am luat din prima propozitie din descrierea tinerei „La numai 11 ani, are o vechime de 9 ani de voluntariat”. Desi sunt convins ca este o fata exceptionala, am rezerve in privinta faptului ca a fost voluntara la 2 ani.
    In plus, nu mi se pare ca daca ai voluntariat de la varsta frageda ai fata de tara europeana, dar este parerea ta.

   • clau p

    Corect gramatical era: cum este posibil să fi fost. În rest, fiecare cu părerile sale.

  • Fabian

   @andreime: mai lasa-ne cu comentarile tale la comanda, toti stim ca faci comentarii contra cost, sa iti fie de rusine!

 22. Petruta

  Votez cu Liana Butoi!!!! Un model pentru tinerii de toate varstele.

 23. clau p

  felicitări tuturor nominalizaților și câștigătorilor. ne vedem la Gală, în 3 dec, ora 18, la Centrul de Conferințe Hotel Ibis (intrarea se face doar pe bază de invitație).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s