votează! Brașov 2010

Olteanu George Gabriel, SOS SNS Gata

Este un băiat deosebit cu care facem baluri de caritate și concerte umanitare

Mihai Pomană, Centrul Pilot de Voluntariat Brașov

Mihai este un optimist, responsabil, ambițios și dornic mereu să ajute, calități pe care ni le-a arătat încă din prima zi în care l-am întâlnit, la Centrul Pilot de Voluntariat Brașov, acum un an de zile. Este un tânăr care, de când a devenit voluntar, a încetat să mai critice și a început să schimbe ceea ce nu-i place în jurul lui. Și chiar reușește!

Laurențiu Daniel, Edu for All

Deși la o primă impresie ai considera că este un copil ca toți copiii de clasa a IV-a, Dănuț s-a implicat și a sprijinit această inițiativă a Asociației Edu For All Brașov, de a prezenta istoria orașului Brașov celor 15 copii din Sînpetru, pentru a-i apropia de cultură, artă și istorie. Energic, deschis, pozitiv, protector cu copiii mai mici înscriși în proiect, sensibil la nevoile celorlalți, implicat și dedicat, acesta ar fi Dănuț- micul nostru ghid.

Delia Costan, As. Debate

Delia este o sursă permanentă de energie și inspirație. De la început și-a luat în serios rolul, dând dovadă de implicare, punctualitate și conștiinciozitate – calități pe care nu toți colegii ei de 18 ani le aveau. Este mereu cu zâmbetul pe buze și își oferă ajutorul tot timpul. Chiar dacă avea doar 11 ani cand a intrat în grupul nostru, nu s-a lăsat cocoloșită, ci a dat exemplu – iîntotdeauna se găsește ceva de făcut pentru cei care chiar vor să ajute.

Kivu Alcibiade, Cercetașii României

Este o persoană activă, care iubește viața și muntele. Este foarte implicat și devotat muncii sale.

Irina Palade, Caruselul vieții

Un înger de om.

Cristina Marcu, Crucea Roșie Română, filiala Brașov

Voluntariatul este unul din cele 7 principii de bază ale Crucii Roșii, iar pasiunea este cea mai importantă trăsătură pe care un voluntar adevărat trebuie să o aibă. Ei sunt eroii zilelor noastre, oameni cu suflet care se gândesc mai întâi la binele celor din jur înainte să se gândească la ei.

Mihaela Andrieș, Let’s do it Romania

Fire deschisă și plăcută. Abilități interpersonale foarte dezvoltate, sociabilă, comunică cu mare ușurință. Bun ascultător. Persoană cu simț practic și bine organizată. Capacitate bună de sintetizare și putere de convingere Prezență agreabilă, conciliatoare.

Ioana Ticu, Let’s do it Romania

Elevă a Liceului Unirea, 18 ani. Fire deschisă, comunicativă, veselă, optimistă. Pasionată de excursii montane, iubește natura. Persoană cu inițiativă.

Elisabeth Greenhalgh, Fundația pentru Asistență Socială și Tineret

Elisabeth sau Liz, cum îi spunem cu toții, este o tânără englezoaică, care la începutul anului 2009 s-a hotărât să vină ca voluntar într-un mic orășel de la poalele munților, Săcele, cu speranța și încrederea caracteristice, de a aduce o schimbare în mai bine lumii și de a avea un impact în viața unor oameni și copii necăjiți. În prezent Liz s-a decis să rămână în România, căci aici „simte ca aparține”, învață din greu limba română și lucrează cu dăruirea, blândețea și determinarea ei de a face o diferență și de a fi alături de cei în nevoie.

Cătălin Adam, AIESEC

Cătălin Adam este membru AIESEC Braşov din 2007, acumulând o bogată experiență în ceea ce privește organizația şi managementul ei. Evoluţia sa a fost constantă, de la membru în numeroase departamente ale organizației, membru în echipele de organizare ale proiectelor și lider de echipă, mai apoi posturi mai importante, cum ar fi coordonator de proiect, vicepreședinte și coordonatorul echipei de formatori şi în final preşedinte. Desigur că nu doar orientarea către oameni îl ajută să fie cel mai bun coordonator de voluntari, ci şi pragmatismul şi orientarea spre rezultate.

Oana Stanciu, As. Debate/ Rotaract

O cunosc pe Oana Stanciu de aproximativ un an, timp în care s-a dovedit a fi o persoană demnă de admirat, datorită altruismului ei, un coordonator drept și de asemenea o bună prietenă. Deși funcția de coordonator a Oanei ar putea să se rezume doar la o implicare strict profesională, abordarea tinerească a acesteia în proiectele pe care le susține se dovedește a fi foarte productivă. Educarea și susținerea tinerilor în participarea în proiecte de voluntariat dovedește faptul că Oana nu este doar un voluntar model, ci și un coordonator de voluntari model.

Cadâr Robert, Pro Codlea

Uneori doar simplul fapt de a fi voluntar reprezintă un mod prin care pot ajuta oamenii care au nevoie de mine, motivându-mă chiar pentru a-mi depăși limitele. Mă simt minunat când știu că am făcut un bine și când văd că tocmai am smuls un zâmbet de copil, când văd că o floare îmi zâmbește din grădina cea verde și lipsită de deșeuri, când bucuria vieții apare pe chipul celor pe care îi poți ajuta doar tu, și cand observ că cei din jurul meu preiau activitatea mea ca un exemplu pozitiv și se implică și ei la rândul lor în voluntariat.

Ruxandra Oprică, Fundația pentru Asistență Socială și Tineret

Ruxi este o comoară, o persoană cu disponibilitate incredibilă de a ajuta. Ea rezonează la viața celor din jurul ei și reușește să se identifice cu empatie și responsabilitate cu cei aflați în situații limită de viață. Este o persoană foarte flexibilă și mereu motivată să se implice și să dăruiască. Ca și voluntar este pentru noi un exemplu, un model de dragoste și angajament, ne uimește pe toți prin devotamentul, prin loialitatea ei și de aceea suntem primii onorați și încântați să o avem printre noi. Este un membru cu drepturi depline în echipa FAST și un aliat de nădejde în momentele cele mai dificile. De aceea noi am numit-o voluntarul anului și în 2009, și o considerăm la fel și în acest an.

Crina Feldiorean, Cercetașii României

Activă, veselă, dornică de aventură, un foarte bun mentor pentru temerari, comunicativă, cu spirit de inițiativă.

Cătălin Andrei, Centrul Pilot de Voluntariat

Cătălin Andrei este un optimist curajos, calm, visător, curios, comunicativ și îndrăgostit de natură. Este un om deosebit care interacționează cu oamenii din jurul lui într-un fel specific lui. Totodată, el este voluntarul care te surprinde mereu: prin ideile sale inedite, proiectele propuse și variantele lor de implementare sau, doar, prin gesturi mărunte.

Diana Demian, Hospice Casa Speranței

Diana e un exemplu de ‘AȘA DA!’. Nu doar își face treaba, ajută la îmbogățirea locului. Fie că vine cu idei noi sau rezolvă probleme mai vechi, e dispusă să ofere din ce știe și să învețe lucruri noi, tot timpul zâmbind. Implicarea ei ajută pe toată lumea. Astfel reușim să fim împreună mai buni, mai profesioniști și mai umani.

Pantaziu Cristina, Edu for All

Cristina, văzută ca voluntar ar putea fi caracterizată ca fiind comunicativă, empatică, deschisă, asertivă, pozitivă, implicată, ambițioasă, veselă, dedicată.

Bălan Silviu, Clubul pentru Protecția Naturii și Turism

Cea mai combativă persoană pe care o cunosc. Ceea ce își propune, realizează. Persoană responsabilă și totodată cu un simț al umorului foarte dezvoltat; comunicativă, de încredere, implicată, activă. A avut un an de excepție prin organizarea de ture, tabere, seri eco, seri folk, parteneriate cu școala, concursuri și prin participarea activă la aceste activități.

Reclame

Leave a response and help improve reader response. All your responses matter, so say whatever you want. But please refrain from spamming and shameless plugs, as well as excessive use of vulgar language.

59 Responses to “votează! Brașov 2010”

 1. C.C.

  Hai Bălane!!!

 2. crican cezar

  Votez Balan Silviu, il cunosc si merita premiul!

  • X

   Catre toti fanii si fanele Balan Silviu: :))))))))

 3. simo

  FELICITARI

 4. Cornel

  Balan Silviu, cel mai implicat voluntar!

 5. Bălan Silviu

  Mulţumesc mult pentru voturi si incurajari, dar votarea continua pana in 30.

 6. Bogdan Popescu

  Hai Balane!!!Tot inainte!..sa ma chemi si pe mine in drumetii mah!..da unde mergi mai lejer, nu acolo unde imi dau duhu’ din mine :))))

 7. gheorghe istrate

  votez pentru SILVIU BALAN, l-am cunscut si-l apreciez pentru tot ceea ce face in cadrul CPNT si nu numai. Un tanar cu multe calitati.
  Gh. Istrate- Sandru Onesti

 8. Radu

  Votez pentru Feldiorean Crina. 😉

 9. Gianina

  Bafta Silviu si felicitari pentru toate implicarile tale.

 10. Ionuţ

  Mult succes Bălane, o meriţi pentru luptătorul ambiţia şi prietenul care ne eşti. 😉

 11. manu

  votez pt balan. cei care il cunosc stiu de ce. ceilalti ar trebui sa afle. pentru ca merita.

 12. Marius

  Eu îl votez pe Cătălin Andrei.
  Eu cred că, pe lângă activităţile de voluntariat în care este complicat constant, Cătălin este un voluntar model în fiecare zi, prin altruismul şi căldura cu care-i întâmpina pe cei din jur.

  Cătălin este un om mai mult decât simpatic!

 13. Adelina

  Ma bucur ca te implici!

 14. Teo Fosta

  Bineeee Baaalaaaan!

 15. Omicuba

  Silviu Balan este un baiat deosebit care merita sa fie desemnat supervoluntarul anului pentru toate actiunile sale de pana acum la care a participat…Puteti sa il votati cu incredere…Mult succes Balane!

  • clau p

   votul online este pentru cel mai simpatic supervoluntar 🙂

 16. Dani

  Votez pentru Feldiorean Crina

 17. BogdiP

  Clar Crina Feldiorean!

 18. Mihaela

  Cristina Pantaziu nu apare la butoanele de vot, prin urmare nu o putem vota. Va rog sa reglementati situatia intrucat in conditiile de fata sistemul de votare nu e corect!

 19. Lidia Basa

  Diana Demian a facut o munca de urias pentru hospice! E o tanara cu idei si cu suflet mare! Merita sa fie votata pentru ca munca ei vorbeste de la sine.

 20. maya

  O sa ai o SURPRIZA!
  Tot asa, Balane!
  Felicitari!

 21. Claudia Manescu

  Hai Balan! te sustin pentru tot ceea ce esti si pentru CPNT! champion forever

 22. C.C.

  Bine Balan, ai invins ca de fiecare data!!

 23. alexvionut

  Hai DIANA DEMIAN !!!!!!!!!!! FAMILY !!!

 24. fratzica

  balane…hai cu MM ! dai bere pt voturile astea

 25. cristinutza

  Bravoo Crina si Pomana Mihai!!si eu sunt voluntar si stiu ce inseamna..muultii pupicii si mult noroc:X

 26. neK

  Catalin Andrei, un om cu adevarate calitati.

 27. ana dezmat

  tzac-tzac bine balaaan!
  e un tip super ok si foarte impicat in ceea ce face! merita tot respectul pt ceea ce face!super ok!

 28. Cornel

  Felicitari Balan. Chiar meriti acest premiu…aminteste-ti acu 3-4 ani cand nu credeai ca vei ajunge „aici”. Toate eforturile tale se vor materializa maine datorita voturilor prietenilor, cunostintelor dar si a celor care nu te cunosc si care „au vazut ceva in tine”. Pentru noi (CPNT Brasov) esti voluntarul anului!!!

 29. cipri_freza

  simplu… Balan !
  Merita acest titlu…

 30. Teo Fosta

  Al mai simpaticush dintre voluntari!Bravo Silviu Constantin!

 31. Marian

  I really appreciate Elisabeth’s involvement in our community.
  The fact that she decided to leave for Romania and that she loves this place probably much more than many of us do should give us a bit of thought.

  Congratulations!

 32. special_one

  Balan ar merita locul I, dar nu la aceasta gala. Nu vad cum iti ajuti semenii petrecand tot timpul tau liber pe munte(ceea ce e foarte laudabil). Sunt la aceasta gala persoane care chiar dau totul pentru a fi de folos celor mai putin norocosi. Vad din rezultate ca nu e un concurs de voluntariat, ci unul de popularitate. Rusine!

  • clau p

   Iti sugeram sa citesti cu atentie Regulamentul Galei. Votul online este pentru cel mai simpatic voluntar si da, este vot de popularitate. Pentru celelalte categorii, se jurizeaza in functie de alte criterii. E nasol sa faci afirmatii stupide, fara a te documenta in prealabil.

  • Cornel

   pacat ca nu stii ce inseamna voluntariat. Voluntariat nu este numai pentru cei mai putini norocosi. Este pentru toata lumea, chiar si pentru tine 🙂 Balan a plantat puieti pentru ca tu sa ai mai mult oxigen, a marcat trasee pentru ca sa nu te pierzi in natura, a amenajat refugii pentru ca sa te poti adapostii atunci cand ai nevoie, a castigat competitii ca sa iti poti spune „vreau sa fac si eu chestia asta”. De ce e voluntariat?….pentru ca a facut-o pe banii lui si in tot timpul lui liber.
   De ce nu ne putem bucura toti, ca exista astfel de oameni (Balan, Oana Stanciu, Cata Andrei si ceilalti) care pot fi modele pentru multi dintre noi.
   🙂

   • Oana Stanciu

    Draga Cornel 🙂

    Iti multumesc frumos pentru aceste randuri. Cred ca pana la urma bucuria cea mai mare a voluntarului e ca lasa ceva in urma – iar bucuria suprema e cand lasa in spate o mentalitate schimbata. 🙂

  • rahat turcesc

   urat… asa pacat e ca ne mai lasa sa si vorbim pe langa votat… mai sunteti si voi astia cu opinii f importante. cred ca nu e locul tau sa stabilesti cine nu merita sa fie votat aici. daca e deja in lista si daca e votat, chiar nu vad sensul povestilor tale emotionante. eu inteleg ca genetic trebuie sa te roada cand nu ies lucrurile cum vrei tu si ca tot genetic trebuie sa faci gargara. dar fa-o in particular cu aia x% care te sustin. apropo x<33% (ca atat are balanel). deeeci sa nu ne bazam pe votul tau nu?

 33. Gatz

  Si eu zise… Balan sa fie

 34. Theo mica mica

  Bafta Balan! Cred ca o sa castigi! 🙂 Oricum, meriti! 🙂

 35. sonia

  Eu o votez pe Oana Stanciu. De ce? Pentru ca Oana Stanciu vine in fiecare duminica, de la o distanta de 100km (nicio exagerare) ca sa invete copiii din Saguna sa dezbata. Din moment ce sunt unul dintre acei copii si beneficiez din plin de altruismul Oanei, nu se poate sa ofer votul meu altcuiva. Succes Oana, si la mai multe dezbateri.

  • Oana Stanciu

   ❤ Multumesc frumos Soania 🙂
   Cel mai mult ma bucur cand vad un progres enorm la voi, zi de zi 🙂

 36. rahat turcesc

  balane daca ma dezamagesti… si voi restu’ ce dormiti? balan presedinte! :p

 37. Cornel

  inca 5 minute : Balan Silviu 32.38% Oana Stanciu 28.58%
  Asta da lupta….felicitari!!!

  • Oana Stanciu

   🙂 Nu stiu daca e chiar lupta 🙂 dar eu cu siguranta am fost uimita de implicarea tuturor colegilor de club ( Rotaract & AS Debate) , a prietenilor , a celor cu care m-am intalnit doar o data in viata.
   Si vreau sa le multumesc si celorlalti nominalizati – in perioada asta… mi-a prins foarte bine sa citesc povesti frumoase despre voluntari care activeaza in domenii cu totul si cu totul diferite de al meu. Acestea sunt lucruile care ma inspira 🙂 Sper sa-i inspire si pe altii 🙂

 38. Victor mic

  bine Balaaaaaaaaan!!!!! bine CPNT!!!!!

 39. rahat turcesc

  c’est fini

 40. Cornel

  Final de cursa…Balan Silviu 32.34% cel mai simpatic voluntar
  Oana Stanciu 28.69 a oferit o lupta corecta pana in ultimul moment. Felicitari tuturor finalistilor!!!

 41. clau p

  felicitări tuturor nominalizaților și câștigătorilor. ne vedem la Gală, în 5 dec, ora 13, la Centrul Cultural Reduta (intrarea se face doar pe bază de invitație).

 42. Bălan Silviu

  E trecut de 12 noaptea, deci votarea s-a incheiat si am castigat cu procentul de 32,34.

  In primul rand vreau sa multumesc tuturor prietenilor care m-au votat si m-au incurajat, dar si celor care au crezut in mine, fara sa ma cunoasca.

  In al doilea rand, vreau sa mentionez, ca nu este un premiu castigat de Bălan Silviu, ci castigat de CPNT.

  Inca odata va multumesc tuturor!

 43. Alina

  felicitari Balaaaaan!

 44. Duracel

  Bine Balaaaaaan! HCMM

 45. Di Dea

  datzi-le 2 premii!!!!! cel mai simpatic ( Silviu) si cea mai simpatica (Oana) :D:D:D:D:D:D:D:D

  • Crissy

   Daaaaa!!!!! 2 premii 🙂 e cel mai bine asa… dessiiiii la ce commuri baga domnul cu cel mai mare procentaj, nu cred k e destul pt ego lui…
   Oana e cea mai tare :X

 46. alex

  Zi’le oanaaa. :X

 47. Cornelia

  Bravo Balan! Felicitari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s