despre Gală

Gala pentru Supervoluntari este un proiect de promovare a voluntariatului și premiere a celor mai activi voluntari. Ca în fiecare an, 5 decembrie, Ziua Mondială a Voluntariatului ne oferă prilejul de a mulțumi tuturor celor care s-au implicat, în mod voluntar, în multitudinea de proiecte comunitare locale.

Descarcă Regulamentul competiției: Regulament Gala 2010

Început ca un eveniment destinat voluntarilor din Sibiu, Gala pentru Supervoluntari s-a extins din 2009 și în Brașov.

Istoric:

Prima ediție a fost organizată în 2006, la inițiativa Crucii Roșii Române, filiala Sibiu, în Clubul Stage, cu ajutorul Direcției Județene pentru Tineret Sibiu, CPECA Sibiu, Crispus, Grupul Școlar Avram Iancu, eXact Media și RCS&RDS, fiind prezentată de către Andy Popianoș (ProFM). Am avut 10 câștigători la 9 categorii.

Un an mai târziu, ediția din 2007 s-a desfășurat la Hotel Continental Forum, a implicat pe lângă Crucea Roșie și Crispus, Direcția Județeană pentru Tineret Sibiu, ca finanțator și firmele Ambient, Simonis și Grewe ca sponsori. Am premiat de data aceasta 15 categorii. Cei aproape 250 de participanți au petrecut o seară de neuitat în compania lui Razvan Marcu (Antena 1) și a voluntarilor de toate vârstele.

Ediția 2008 a fost organizată de către Asociația Colors împreună cu Direcția Județeană pentru Tineret Sibiu, având ca parteneri Hotel Continental Forum, Crispus, Dram Center 07, Elio Prod SRL și Casa de Cultură a municipiului Sibiu. Desfășurat în aceeași locație a Hotelului Continental Forum, în compania a 150 de persoane și prezentat de Claudia Popa, președintele Asociației Colors și gașca eroilor lui Superman, evenimentul a oferit 19 premii și a fost urmat de un after party în Crispus Pub.

În 2009, Gala pentru Supervoluntari s-a desfășurat în Sibiu și Brașov, fiind un proiect organizat de Asociația Colors împreună cu Direcțiile Județene de Tineret din cele 2 județe. Cei 500 de invitați au luat parte la un eveniment plin de culoare în compania Cristinei Ragos și a lui Ali Deac (Sibiu), a lui Daniel Giurma (Brașov) și a invitaților lor. Au fost acordate 16 premii la Sibiu și 14 premii la Brașov. Parteneri Sibiu: Hotel Continental Forum, Dram Center 07, Teatrul Național Radu Stanca, Forever Dance, Primăria Rășinari, Exact Media, Elio Prod SRL, Biborțeni, RC Cola. Parteneri Brașov: Consiliul Județean Brașov – Centrul Cultural Reduta, iubescbrasovul.ro, Simple Mind SRL, Madstel Impex SRL, Gadjo Cafe.

Ediția 2010 se desfășoară în Sibiu și Brașov, fiind organizată de Asociația Colors în parteneriat cu Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret Sibiu și Brașov și cofinanțată de către Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania. Parteneri Sibiu: Hotel Continental Forum, Centrul de Conferințe Hotel Ibis, Dramcenter 07, Exact Media, Simple Mind. Parteneri Brașov: Centrul Cultural Reduta, iubescbrasovul.ro, Exact Media, Simple Mind, Madstel Impex SRL. Parteneri media: Kiss FM, Sibiu 100%, Rondul de Sibiu, stiribrasov.ro, lumebuna.ro.

Reclame

Leave a response and help improve reader response. All your responses matter, so say whatever you want. But please refrain from spamming and shameless plugs, as well as excessive use of vulgar language.

8 Responses to “despre Gală”

 1. cautare

  Felicitari si „la mai mare”!

 2. Adriana

  Noi am organizat SibiuTwestival pe care le-am strans bani pentru Prietenii Berzelor. Si noi dorim sa venim la gala! Va multumim. Adriana

 3. Gala pentru Supervoluntari – Brasov « Asociaţia "PĂPUŞA DE PORŢELAN"

  […] } Iata ca la editia din acest an a Galei pentru Supervoluntari (https://galavoluntari.wordpress.com/despre-gala/) va participa si asociatia noastra. Una dintre categoriile la care a fost nominalizata este cea […]

 4. carmen

  cand primim invitatiile pt scolile inscrise?

 5. Crispin Hunter

  Noi am organizat SibiuTwestival pe care le-am strans bani pentru Prietenii Berzelor. Si noi dorim sa venim la gala! Va multumim. Adriana
  +1

 6. Emilia

  Servus!noi sintem o organizatie non profit a persoanelor virstnice, din Sibiu ,care ,organizam saptaminal fel de fel de activitati pentru persoanele de virsta a treia ,ca de exemplu , drumetii montane , excursii lunare cu autocarul ,culegeri de plante medicinale ,intruniri lunare cu prezentarea de diapozitive si materiale documentare interesante despre sanatate e.t.c.Ne putem inscrie in aceasta gala pentru anul 2011 ? Cum sa procedam si cui trebuie sa ne adresam ? Multumim mult pentru raspuns 1Emilia

  • clau p

   Buna ziua, daca in proiectele dumneavoastra lucrati cu voluntari, puteti aplica pentru editia urmatoare a Galei – inscrierile vor incepe in septembrie 2011.

 7. Emilia

  Buna ziua , va multumesc mult pentru amabilitatea de a-mi raspunde .Voluntarii , sintem noi un grup de 35 de pensionari , care activam de foarte multi ani { 30 }si doresc sa va intilnesc pentru detalii . Va rog sa-mi spune-ti unde aveti sediul ,sau unde va pot intilnii pentru amanunte .Multumesc mult .Emilia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s