Cel mai simpatic voluntar! Votați online!!

Posted On Decembrie 2, 2008

Filed under Uncategorized

Comments Dropped leave a response

Care va fi cel mai simpatic voluntar? Voi puteți decide, votând online până la data de 5 decembrie, ora 9 am. Câștigătorul își va primi premiul în cadrul evenimentului, care va avea loc la hotel Continental Forum, în aceeași zi, începând cu ora 18.dsc02246_2_gut

Gut Andrei Ștefan

Societatea Studenților Mediciniști Hipocrates Sibiu

Este un bun coordonator care a reușit să obțină reale succese în cadrul proiectelor pe care le-a coordonat, dând dovadă de adevărate abilități de conducător și mult profesionalism. În același timp a reușit să își formeze și să își mobilizeze voluntarii pentru îndeplinirea scopurilor și obiectivelor propuse.

arap

Vanesa Boica

A.R.A.P.A.M.E.S.U. „Sister Mary Rose Christy” Sibiu

Este cea mai tânără dintre voluntarele Arapamesu Sibiu, are 13 ani și este elevă în clasa a V-a la Școala Generală nr. 11. Vanesa este un sprijin pentru copiii aflați în programe și este mereu un exemplu demn de urmat. Foarte hărnicuță ca o furnicuță, ea este foarte atentă și ordonată, iar prezența ei este simțită tot timpul. Vine tot timpul cu idei noi, de jocuri sau activități interesante pentru copiii mai mici ajutându-i să își petreacă clipe frumoase în cadrul programelor Arapamesu.

dsc000987_ssm

Soboteac Alina

Societatea Studenților Mediciniști „Hipocrates” Sibiu

Ambițioasă, cu dorință de implicare, voință și nu în ultimul rând sufletul pe care îl pune în tot ceea ce face o conduce mereu spre reușită. O persoană sociabilă, corectă și capabilă, cu încredere în forțele proprii, și cu un curaj nemaipomenit.

arap-mitea

Mitea Savu

A.R.A.P.A.M.E.S.U. „Sister Mary Rose Christy” Sibiu

Domnul Mitea Savu născut în Ocna Sibiului, este unul din veteranii asociației Arapamesu, fiind împreună cu întreaga familie de inițiatori și membrii încă de la înființare fiind un sprijin de nădejde pentru președinta Asociației de-a lungul anilor. Om cu multă experiență, a fost inginer la întreprinderea Independența până în momentul pensionării. Domnul Savu este un exemplu desăvârșit pentru noi toți și pentru ceilalți pensionari care ne sunt mereu aproape.

serban-nicolae-cercetasi

Șerban Nicolae

Organizația Națională Cercetașii României, Centrul Local Heintz Dezideriu Sibiu

Șerban Nicolae nu se dă bătut, iar Șerban Eugenia e alături de el. Chiar dacă stau mai mult în casă, iau parte la viața clubului de cercetași sibieni după puteri, țin evidența și secretariatul clubului, scriu o carte de resurse naturale în folosul semenilor lor, se enerveaza când dispare spațiul verde din cartier, educă (ori de câte ori au ocazia) copiii din club despre dragostea pentru natură, alimentația sănătoasă, bunul simț.

dsc03723_provita

Popescu Vasile

Asociația de Ajutor Familial Pro Vita Sibiu

Este o persoană activă, cu multă dorință de ajutor și cu o moralitate deosebită – care este de dorit să fie o trăsătură caracteristică a tuturor cetățenilor din România. A răspuns ,, Da’’ la toate acțiunile inițiate de noi în care am avut nevoie de ajutorul lui și mai mult de fiecare dată când venea la BCC Sibiu ne întreba cum poate să ne ajute. Nu se plânge și își duce cu demnitate tot ce îi vine în pas.

baltaretu-constantina-cercetasi

Băltărețu Constantina

Organizația Națională Cercetașii României, Centrul Local Heintz Dezideriu Sibiu

Pune suflet în activitățile cu copiii. Nu știu însă ceea ce o determină. Dacă motivația mea de a fi șef de centru local este că nu am avut de ales că altfel se desființa atunci în 2000, pe dna. Băltărețu chiar o admir pentru ceea ce face pentru elevii din unitatea ei, chiar dacă a avut mari probleme în școală (invidie, bețe în roate) urmare a activității scout desfășurate.

arap1

Băcanu Mihaela

AIESEC Sibiu

Mihaela este o persoană activă, care încearcă mereu să își impingă limitele, și își ia oportunități pentru dezvoltarea sa și a carierei sale. Este interesată de leadership, resurse umane, training și oameni în general. A fost voluntară încă din liceu făcând parte din echipa unui ONG pentru ecologie, participând în cadrul campaniei Violența domestică organizată de A.L.E.G., făcând parte din echipa de voluntari pentru proiectul Arta culturii, fiind membru C.S.E, participând în cadrul proiectelor Înțelege Europa, DOC Expert, ITB.

picture-076_sm2

Crișan Andreea-Nicoleta

Societatea Studenților Mediciniști „Hipocrates” Sibiu


Studentă a Facultății de Medicină „Victor Papilian” din Sibiu, Andreea a fost alături de departamentul de Sănătate publică din cadrul organizației noastre, arătând interes și implicare încă din anul I de facultate. Este o persoana sociabilă, lucru dovedit prin numărul mare de prieteni pe care îi are, o persoană devotată, o persoană cu aptitudini organizatorice deosebite, care ține la corectitudine și respect. Îi place să lucreze în echipă, să își respecte colegii, să iîși țină promisiunile. Ambițioasă, reușeste tot ceea ce își propune. De asemenea îi place să se distreze cu prietenii și să călătorească.

superman-sign

Ban Minodora

Muzeul Național Brukenthal

Farmacistă cu state vechi de muncă în muzeu, singura expertă în istoria farmaciei (muzeografie) din țară, modestă, tenace, profund atașat instituției și domeniului, cu notorietate în rețeaua națională.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s